Iedereen #welkom tijdens de Week van het #Bos! 14 - 21 okt. Activiteiten in heel Vlaanderen! http://t.co/eLu40CBX[twitter]

Bestel NU het speciale postzegel-prestigeboekje!

Geplaatst op 14 juli 2010

Over een maand is het zover: dan verschijnen de speciale Lang Leve het Bos! postzegels. Zoals al eerder vermeld in het Vakblad, komt er tegelijk met het postzegelvel ook een prachtig prestigeboekje uit. Beide artikelen liggen vanaf 17 augustus overal in Nederland in de winkel (TNT-verkooppunten).

Het prestigeboekje is echter nu al te bestellen, en ook nog eens met een aantrekkelijke korting! (Let op: deze korting geldt alleen voor KNBV-leden! Het KNBV-lidmaatschap wordt gecontroleerd alvorens de bestelling wordt doorgevoerd.) Bestel het boekje voor 9 augustus en betaal slechts 5.95 euro in plaats van 9,95 euro. Klik HIER om naar het bestelformulier te gaan. Het boekje is niet meer via deze site te reserveren, bestellen kan via de website van TNT.

Op 17 augustus vindt ook de officiële onthulling en overhandiging van de postzegels plaats, op Landgoed Schovenhorst bij Putten. Alle informatie over het programma deze middag is HIER te lezen.

Dit artikel is gecategoriseerd onder Aankondiging. Er zijn 2 reacties op dit artikel.

Reacties

gravatar
b.van eck zei op 17 september 2010, 09:08 :

graag zou ik deze postzegels willen hebben maar op de pag staat dat deze niet meer te bestellen zijn.In het tnt boekje wat ik 16 sept in de bus heb gekregen staat een stukje over deze zegels Hoe kom ik er nu aan? vr gr B van Eck

gravatar
Etiënne Thomassen zei op 18 september 2010, 15:32 :

U kunt de postzegels bestellen via de website van TNT. Op deze pagina.

Schrijf een Reactie!

Opmerkingen & aanwijzingen

  • Alle velden in het formulier moeten ingevuld worden.
  • Het email adres wordt niet gepubliceerd.
  • U kunt de tekst opmaken met behulp van Markdown.
  • De plaatjes zijn Gravatars.
XHTML | CSS | RSS |