Iedereen #welkom tijdens de Week van het #Bos! 14 - 21 okt. Activiteiten in heel Vlaanderen! http://t.co/eLu40CBX[twitter]

Postzegels nu overal verkrijgbaar

Geplaatst op 18 augustus 2010

Gisteren (17 augustus) heeft op Landgoed Schovenhorst de officiële overhandiging van de ‘Lang Leve het Bos!’ postzegels plaatsgevonden. Een trotse secretaris (Marleen van den Ham) nam een ingelijste editie van het vel in ontvangst.

Ard Korporaal, die namens TNT Post de zegels kwam overhandigen, gaf aan dat het ontwerpproces bijzonder soepel verlopen was, wat mede kwam door het prachtige ontwerp. De zegelserie maakt dan ook zeker kans bij de verkiezing van de mooiste postzegels van 2010 die in december zal plaatsvinden.

De postzegels zijn nu bij elk gangbaar TNT verkooppunt verkrijgbaar. Hier zijn ook eerstedagenveloppen en postzegelmapjes te koop. Het prachtige prestigeboekje, waarin naast de zegels ook teksten over het bos en over de KNBV zijn opgenomen, is niet bij de KNBV verkrijgbaar, maar is te bestellen via de website van TNT. Daar kunt u overigens ook de andere postzegelproducten bestellen. Zie: collectclub.tntpost.nl//pages/homepagecollectclub/s2/homepagecc.aspx.

In de Media-sectie van deze website zijn de artikelen te vinden die in de pers zijn verschenen naar aanleiding van het uitkomen van de postzegels.

Voor verdere vragen over de postzegels en het prestigeboekje kunt u een e-mail sturen naar postzegel@langlevehetbos.nl.

Dit artikel is gecategoriseerd onder Aankondiging. Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reacties

gravatar
Lang Leve het Bos zei op 12 oktober 2009, 15:24 :

Nog niemand heeft gereageerd. Gebruik het formulier hieronder om jouw reactie toe te voegen.

Schrijf een Reactie!

Opmerkingen & aanwijzingen

  • Alle velden in het formulier moeten ingevuld worden.
  • Het email adres wordt niet gepubliceerd.
  • U kunt de tekst opmaken met behulp van Markdown.
  • De plaatjes zijn Gravatars.
XHTML | CSS | RSS |