Iedereen #welkom tijdens de Week van het #Bos! 14 - 21 okt. Activiteiten in heel Vlaanderen! http://t.co/eLu40CBX[twitter]

Postzegels straks ook in boekje verkrijgbaar

Geplaatst op 22 mei 2010

Naast het prachtige ‘Lang leve het bos!’ postzegelvel zal er in augustus ook een zogeheten prestigeboekje verschijnen, eveneens uitgegeven door TNT Post. In het prestigeboekje zijn de postzegels als zodanig opgenomen (dus niet alleen als afbeelding, maar ook echt als zegel), en daarnaast valt er van alles te lezen over het bos en de KNBV. Dit alles is prachtig vormgegeven door ontwerper Ingmar Birza. De teksten zijn verzorgd door Noor Krikhaar. Het resultaat is geweldig!

Om al een heel klein tipje van de sluier op te lichten, staat hieronder de voorkant van het boekje afgebeeld.

De boekjes zijn, net als de postzegels, vanaf 17 augustus verkrijgbaar bij alle reguliere TNT-verkooppunten. Maar er is meer! Leden van de KNBV kunnen het boekje met een leuke korting bestellen. Je betaalt dan 5.95 euro, in plaats van de normale 9.95 euro. Bestellingen kunnen betaalde en opgehaald worden op 3 momenten, namelijk: - tijdens de officiële overhandiging van de postzegel (17 augustus) - tijdens het jubileumfeest (2 oktober) - tijdens de najaars-ALV (12 november). Eventueel kunnen we ook boekjes opsturen (tegen bijbetaling van de verzendkosten).

Bestel nu alvast één of meerdere van deze bijzondere boekjes, als mooi aandenken aan het jubileum. Stuur een e-mail naar postzegel@langlevehetbos.nl en vermeld daarin: je naam, adres, aantal boekjes en de datum waarop je ze wilt ophalen.

Meer informatie over de officiële overhandiging van de postzegels en het boekje is te lezen op www.langlevehetbos.nl/activiteiten/activiteit/officiele-overhandiging-lang-leve-het-bos-postzegels/.

Dit artikel is gecategoriseerd onder Aankondiging. Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Reacties

gravatar
Lang Leve het Bos zei op 12 oktober 2009, 15:24 :

Nog niemand heeft gereageerd. Gebruik het formulier hieronder om jouw reactie toe te voegen.

Schrijf een Reactie!

Opmerkingen & aanwijzingen

  • Alle velden in het formulier moeten ingevuld worden.
  • Het email adres wordt niet gepubliceerd.
  • U kunt de tekst opmaken met behulp van Markdown.
  • De plaatjes zijn Gravatars.
XHTML | CSS | RSS |